SOLUTIOO logo

Arbeidsconflict

Wanneer er een conflict bestaat kan dit tot vervelende situaties leiden. Het conflict kan gaan over bepaalde voorwaarden uit de arbeidsovereenkomst, werkschema’s, salaris, omstandigheden of werkinhoud. Een arbeidsconflict leidt tot spanningen op de werkvloer. Uiteindelijk kan een conflict leiden tot een verstoorde arbeidsverhouding of zelfs tot een ontslag.

Wat te doen wanneer er een arbeidsconflict bestaat?

Solutioo zorgt voor een oplossing!

Komen de werkgever en werknemer er niet uit en blijft het conflict bestaan? Een vaststellingsovereenkomst is waarschijnlijk de beste optie. Dit biedt de gelegenheid om te onderhandelen over de voorwaarden van het ontslag. Denk hierbij aan een ontslagvergoeding en een periode van vrijstelling van werk. De onderhandelingen kunnen door Solutioo worden uitgevoerd. Wij kunnen o.a. zorgen voor een vaststellingsovereenkomst waarbij de WW-rechten zeker zijn gesteld. Maak je geen zorgen, maak gebruik van onze juridische deskundigheid!

Tijdens het onderhandelingsproces blijft het dienstverband tussen werkgever en werknemer bestaan. Het loon wordt doorbetaald, ook als er sprake is van een vrijstelling van werk. Sommige werknemers melden zich ziek tijdens het onderhandelingsproces, dit is niet verstandig. Maak gebruik van de kennis & kunde van Solutioo!

Laat jouw VSO gratis en vrijblijvend checken